Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #4

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Morgen ben ik jarig. Gelukkig stuurt Apple me even een melding. Wat als ik het zou vergeten? 

Dinsdag

Afgelopen weken werden deze borden doorheen de stad gezet om mensen aan te moedigen om lokaal te winkelen. Hopelijk stimuleer het de bevolking. Ik heb alvast mijn steentje bijgedragen door mezelf te trakteren op koffiekoeken voor mijn verjaardag.

’s Middags stond ik zelf in de keuken om een heerlijke aardbeientaart te bakken met pudding. 

Ondanks alle coronamaatregelen heb ik genoten van mijn verjaardag. Ik vulde de volledige dag met allerlei activiteiten die me energie gaven zoals schilderen met waterverf, in bad gaan, boeken lezen, ….

Woensdag

Op woensdag ging ik werken in de Palingbeek, maar maakte ik geen enkele foto.

Donderdag 

Donderdag was mijn zus jarig (diegene die bij me inwoont), daarom nam ik een halve dag vrij. Zo konden we nog enkele uren samen spenderen voor ze naar haar werk vertrok. Als verrassing bracht ik haar met de auto richting haar werk. Toen ik haar had afgezet reed ik door naar de looppiste om een work-out te doen. Dat was zo lang geleden. 

Mijn auto stond er als enige op de parking. Zo raar! Normaal staat die volledige parking vol.

’s Avonds reed ik naar het werk van mijn zus om haar naar huis te brengen. Net zoals altijd was ik veel te vroeg. Gelukkig had ik Flow magazine bij me.

Vrijdag

Als ik in de Palingbeek ben om te werken, werk ik voorlopig aan deze tafel. Zo kan ik de maatregelen rond social distancing respecteren.

Toen ik thuiskwam en mijn laptopzak op bed dumpte, kwam ik tot de vaststelling dat mijn laptop zak elke week dikker wordt.  Zondag zijn er we erachter gekomen dat mijn laptoptas zo dik was omdat ik mijn fietslader erin had gestoken. Oeps.

’s Avonds ging ik met een vriendin wandelen om me vervolgens om te kleden terwijl ik een YouTube filmpje keek.

Zaterdag

Zaterdag had ik een luilekkerdagje en maakte ik geen enkele foto.

Zondag

Zondagochtend ontbeet ik met ‘Boni Selection Crunchy Havermout Chocolade’. Eén van de laatste ongezonde dingen. Vanaf volgende week ga ik terug letten om mijn voeding. 

Daarna inventariseerde ik al mijn planten in de applicatie ‘Plantsome’. Hopelijk houdt deze applicatie mijn planten langer in leven.

’s Middags ging ik op bezoek bij mijn ouders en maakte ik gebruik van hun oprit om mijn auto te wassen. Dat was dringend nodig.

Wat zijn jullie plannen voor komende week?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *